Global

Stöd & matchning

På Clockwork guidar vi arbetslösa till vägen mot arbete eller utbildning. Hos oss är det du och din kompetens som är det viktiga, och målet är alltid att du snabbt ska komma ut i arbetslivet.

Stöd och matchning är Arbetsförmedlingens tjänst för dig som behöver intensivt och individuellt anpassat stöd i jobbsökandet. Tjänsten ges av privata leverantörer som har avtal med Arbetsförmedlingen – Clockwork är en av dem. Stöd & matchning har olika nivåer och kan anpassas utifrån varje deltagares behov.

Clockwork Global Stöd och matchning är ett av fem affärsområden, där du får träffa och jobba nära våra erfarna rekryterare som har lång erfarenhet av att hjälpa kandidater på vägen mot nya utmaningar och drömmar. Du får tillgång till inspirerande aktiviteter, intervjuträning och individuell vägledning.

Som etablerat bemannings- och rekryteringsföretag har vi på Clockwork ett brett nätverk av affärskontakter. Här får du träffa och jobba nära våra erfarna rekryterare som gärna delar med sig av sin kunskap och expertis. På Clockwork tillsätter vi dagligen lediga jobb. Som deltagare i Stöd och matchning matchar vi din kompetens med behovet hos våra kunder. Det är just det som gör Clockwork till den enklaste vägen mot ett nytt jobb.

Vill du få hjälp att komma ut på arbetsmarknaden?

Är du inskriven hos Arbetsförmedlingen och har rätt till tjänsten Stöd & matchning?
Då ska du höra av dig till oss, eller varför inte komma in och säga hej!

Har du frågor eller vill veta mer?

Kontakta oss

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.