Bemanning tjänstemän

På Clockwork är vi vassa på att hitta duktiga tjänstemän. Vi bemannar företag med tjänster inom bland annat HR, ekonomi, försäljning, administration, kundtjänst, IT och teknik.

Sedan Clockwork startade 2012 har över 60 000 personer sökt jobb hos oss. Vi har förstås inte anställt allihop, men de flesta har vi träffat i en intervju. Det har gjort att vi har skaffat oss ett bra sinne för vilka kompetenser och personligheter som passar in i vissa företags kravprofiler. När du som kund söker personal via Clockwork är chansen därför stor att vi vet precis vilken typ av kandidat du letar efter.

Vi har erfarenhet av personaluthyrning inom en rad kompetensområden. Några av dem är HR, ekonomi, försäljning, administration, kundtjänst, IT och teknik. De företag som anlitar oss är bland annat Kinnarps, Actor, MittMedia, HIAB och Peab.

De flesta av oss som jobbar på Clockwork har erfarenhet av att själva jobba som tjänstemän i olika organisationer. Därför vet vi hur viktigt det är att ett arbetslag är väl sammansatt med kompetenser som motsvarar företagets behov.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.