Bemanning industripersonal

De flesta av våra 500 konsulter arbetar ute hos våra industrikunder – bland annat Ovako, Munters, Outokumpu och Cibes. Industribemanning råkar nämligen vara något vi är riktigt bra på.

På Clockwork är vi är specialiserade på att leverera personal till industriföretag. Internt har vi en dedikerad arbetsgrupp som enbart arbetar med att förse industrin med personal. Tack vare det kan vi snabbt få tag i rätt kandidat när ditt arbetslag behöver förstärkning.

Faktum är att vi brinner så pass mycket för industrin att vi vill visa vägen för framtidens arbetsmarknad. För samtidigt som arbetslösheten är hög så råder stor kompetensbrist på många industriföretag. Vi tror också att många av de som varit arbetslösa en längre tid skulle göra ett utomordentligt arbete om de bara fick chansen att visa framfötterna.

Tillsammans med ett antal industriföretag startade vi därför upp ett projekt kallat Industrimatchning Södra Dalarna. Projektet syftade till att ge 20 arbetslösa chansen till ett snabbspår ut i arbetslivet, genom företagsanpassad utbildning ute hos kund. Idén blev verklighet under våren och hösten 2017, i samarbete med Arbetsförmedlingen, Tillväxtverket och ett antal industriföretag.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.