Sommarbemanning

Hurra! Nu pågår vår sommarrekrytering! Söker du ett roligt sommarjobb eller duktiga medarbetare under sommaren? Välkommen till Clockwork, den enklaste vägen till nytt jobb eller nya medarbetare!

Oavsett om du är arbetssökande eller arbetsgivare och oavsett om du hunnit planera din sommar eller inte, kan Clockwork ge dig förutsättningar för en härlig sommar på jobbet!

Behöver du hjälp med din sommarbemanning?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig i hela eller delar av processen! 0200-111113 eller maila oss så kontaktar vi dig! hej@clwork.se

Jobba med oss i sommar!

Vi söker dig som vill förstärka vår härliga personalstyrka under sommaren. Vi tillsätter både korta och längre uppdrag inom många branscher, vissa kräver mer erfarenhet medan andra är bra för dig som inte varit på arbetsmarknaden så länge. Uppdragen sträcker sig i olika omfattning från maj till september och arbetsuppgifterna varierar. Välj vilken ort du helst vill arbeta på och skicka in din ansökan! Hoppas vi hörs!

AvestaGävleHudiksvall – Bollnäs  – FalunLudvikaSöderhamn – Tierp – Ovanåker

Sommarjobb inom skola

Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Uppdragen sträcker sig i olika omfattning från maj till september. Välj vilken ort du helst vill arbeta på och skicka in din ansökan! Hoppas vi hörs!

LinköpingEskilstunaStockholmDistans NTI-skolan – Västerås

Har du frågor om hur vår sommarrekrytering går till?

Hör av dig till Julia! 0733-512742 , julia.wiklund@clwork.se

Vi hjälper dig med sommarbemanning!

Behöver du hjälp med sommarbemanning?

Vi träffar och intervjuar flera 100 personer varje vecka runt om på våra kontor. Många av de vi träffar skulle kunna vara dina nya medarbetare. Vi kan stötta dig i hela eller delar av din rekrytering och bemanning.

Kontakta oss

Jobba med oss i sommar!

Lön varje fredag!

Våra timanställda ska inte behöva vänta en hel månad på att få sin lön, vi tycker att det ska gå snabbare än så. Därför erbjuder vi som första bemanningsföretag i Sverige våra konsulter veckolön istället för månadslön.

Clockwork stories

Vi vill vara en kraftkälla för företag och människor att utvecklas. Vår medarbetare Anna Borgqvist kombinerar drömjobbet med sin hockeykarriär! Läs mer om Anna under våra Clockwork Stories.

Vi kallar oss Clockworkers

En clockworker är en individ som i sin läggning är optimistisk och tror på sin egen förmåga att klara av problem, på egen hand och i samarbete med andra.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.