Varför Clockwork?

Det finns en mängd fördelar med att anlita oss när du behöver rekrytera eller bemanna skolpersonal. Vi har många års erfarenhet av bemanning och rekrytering och är ett auktoriserat och kvalitetscertifierat bemannings och rekryteringsföretag. Du får träffa handplockade kandidater och kan ägna dig åt pedagogiskt ledarskap istället för tidsödande jakt på rätt personal. Vi kan erbjuda ett brett spektrum av olika kompetenser och åldrar som består av allt ifrån lärarstudenter till pensionerade lärare med lång erfarenhet. Alla har de en sak gemensamt – ett brinnande intresse för skola, skolutveckling och undervisning. Våra anställda har genomgått en antagningsprocess med intervjuer och lämplighetstest, vilket innefattar referenstagning och utdrag ur Polisens belastningsregister samt bakgrundskontroll. Detta för att säkerställa att de är lämpliga för arbete med barn och ungdomar.

När du anlitar Clockwork får du alltid en kontaktperson som du direkt kan vända dig till vid frågor eller funderingar, vi följer alltid upp vår personal med regelbunden avstämning. Vår interna personal inom skolbemanning har alla en bakgrund från skolvärlden. Detta tror vi ökar trovärdigheten och förståelsens för skolans komplexa värld i mötet med lärare, rektorer och chefer på olika nivåer.

Om du är intresserad av att veta mer om skolbemanning, eller är nyfiken på hur det fungerar? kontakta Fred Hussein direkt på 073-351 27 27 eller via e-post. fred.hussein@clwork.se
Välkommen att höra av dig!