Global

Stöd & matchning

På Clockwork guidar vi arbetslösa till vägen mot arbete eller utbildning. Hos oss är det du och din kompetens som är det viktiga, och målet är alltid att du snabbt ska komma ut i arbetslivet.

Stöd och matchning är Arbetsförmedlingens tjänst för dig som behöver intensivt och individuellt anpassat stöd i jobbsökandet. Tjänsten ges av privata leverantörer som har avtal med Arbetsförmedlingen – Clockwork är en av dem. Stöd & matchning har olika nivåer och kan anpassas utifrån varje deltagares behov.

Som etablerat bemannings- och rekryteringsföretag har vi på Clockwork ett brett nätverk av affärskontakter. Vi har också god insikt i hur arbetsmarknaden ser ut och vilken typ av kompetens som företagen söker. Det gör att vi kan anpassa vårt stöd till arbetslösa så att det matchar näringslivets behov. Det är just det som gör Clockwork till den enklaste vägen mot ett nytt jobb.

Global Stöd & matchning är ett av Clockworks fem affärsområden, där vi erbjuder förberedande utbildningar, inspirerande aktiviteter, intervjuträning och individuell vägledning. Våra jobbkonsulter har lång erfarenhet av att stötta kandidater på vägen mot nya utmaningar.

Hur går det till?
Det är alltid Arbetsförmedlingen som avgör vilka som har rätt till Stöd & Matchning, samt på vilken nivå. Jobbsökande som vill ha stöd av Clockwork börjar med att kontakta Arbetsförmedlingen som i sin tur tar kontakt med oss. Har du frågor om processen är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.