Bemanning Tjänstemän

Vi hyr ut engagerade och erfarna medarbetare för korta eller långa uppdrag inom tjänstemannaområdet.

Med lång erfarenhet av bemanningslösningar har vi en utvecklad process som styr mot kundens behov.  Att hyra personal från oss kan också vara ett enkelt sätt att hitta en ny medarbetare. Du har alltid möjlighet att hyra personal från Clockwork för att därefter ta över anställningen själv.

Vi har en uppdaterad kandidatbank och ett stort kontaktnät av kandidater inom en rad kompetensområden som HR, ekonomi, försäljning, administration, kundtjänst, IT och teknik.

Vi vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro, både för dig som kund och för vår personal, därför vill vi jobba i nära samarbete med våra uppdragsgivare. Vi vet att det är människorna som gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid arbetsglädje och att ha erfarna och engagerade medarbetare.

Om du är intresserad av att veta mer om bemanning, kontakta oss gärna på info@clwork.se eller 0200-11 11 13.

Som anställd

Du blir anställd av Clockwork men arbetar på uppdrag hos våra kunder. En roll som ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling.

Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Glädje och trivsel ligger oss varmt om hjärtat. Därför ordnar vi träffar för alla anställda flera gånger per år. Du kommer att bli inbjuden till Clockworks gemensamma träffar och friskvårdsaktiviteter. Vårt friskvårdsbidrag är generöst och styr mot målet att ha bemanningsbranschens friskaste personal.

Är du intresserad av ett jobb inom HR, ekonomi, försäljning, administration, kundtjänst, IT eller teknik? Registrera ditt CV här.