Rekrytera förskollärare

Rekrytera förskollärare

Är ni en förskola som är i behov att rekrytera förskollärare ? Vi på Clockwork skolbemanning har många förskollärare som är registrerade med sin CV hos oss. Att rekrytera en förskollärare innebär att man kan snabbt täcka upp för sjukdom eller andra problem som uppstår när er skola får akut lärarbrist.

Rekrytera förskollärare

 

Rekrytera förskollärare

När du bestämmer dig för att rekrytera lärare av Clockwork Skolbemanning för att fylla ditt resursbehov tillämpas pris enligt överenskommelse, beroende på uppdragets omfattning.
Vi ordnar den kompetens du behöver, oavsett om det rör sig om korttidsvikarier eller personal över en hel termin eller ett läsår. Just nu arbetar vi även med rekrytering av personal inom elevhälsa, något vi kommer kunna erbjuda inom kort. Handledning i komplexa ärenden kan erbjudas vid behov, både enskilt och arbetslag.
Tveka inte att kontakta oss på Clockworks Skolbemanning när du vill hyra en lärare och låt oss ge dig förslag på upplägg och pris

Clockwork skolbemnning

Clockwork har lång erfarenhet av branschen, trots det faktum att företaget i sig grundades först 2012. Vi ser oss som det rekryteringsföretag i Sverige med det mest aktuella och uppdaterade kandidatutbudet, och det företag som sätter väldigt hög ambition åt att förvalta det. Till oss vänder sig arbetssökande med nyanserade färdigheter, ambitioner och bakgrunder. Vilka vi ser till att administrera och styra rätt, för att ni som företag enkelt ska kunna matcha ert behov av kompetens mot våra kandidater. Vi har sedan starten tagit emot och behandlat runt 14000 arbetsansökningar, vilka skapat en kvantitet av jobbtillfällen, och just nu är vi ungefär 150 stycken anställda på Clockwork på orter runtom i landet. Vi tar emot ansökningar från många olika hörn och med skilda ambitioner. Alltifrån erfarna eller nyexaminerade tjänstemän i jakt på en långtidsanställning, till chefer och projektledare för kortare konsultuppdrag.
Kontakta oss idag!

Har vi en förskollärare som passar för din tjänst?

Parallellt med CV och kontaktuppgifter till alla förskolllärare som sökt jobb hos oss så bygger vi även upp en stor databas med pedagoger som startat en skräddarsydd jobbevakning via www.pedagogjobb.nu

Här kan du som har söker pedagog till en ledig tjänst snabbt och enkelt begära ett gratis urval för att se om vi har kandidater som passar!

Rekrytera förskollärare

Kontakta oss

* = Obligatoriskt.