Skolbemanning

Tips! Vi har skapat en grupp på Facebook där vi lägger ut lediga jobb som rektor eller ledande befattningar inom skolan. Gå in och kika för senaste nytt!  https://www.facebook.com/groups/rektorer/ 

Registrera CV

För dig som vill arbeta inom skolan

Det är en utmaning att behålla och locka lärare till yrket. Samtidigt måste vi få fler att vilja ta steget att utbilda sig till lärare. Vi tror att fler, olika och bättre arbetsgivare inom skolan kan vara ett sätt att få lärare att trivas och arbeta utifrån sina egna premisser. Detta i kombination med skäliga arbetsvillkor och löner tror vi är en bra början.

Vi söker dig som:

Är lärare (behörig eller obehörig), utbildar dig till pedagog, arbetar inom skolan med exempelvis resursstöd eller liknande, är nyfiken på skolans värld, vill arbeta mycket, vill arbeta mindre, är nyfiken på något nytt, vill utvecklas i din roll, drivs av utmaningar, brinner för undervisning och skola och vill ha kompetent stöd.

Låter det som att det är dig vi söker? I så fall ska du inte tveka att kontakta Clockwork.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda avtalsenliga villkor, bra lön och support från härligt engagerade medarbetare som precis som dig gillar att utvecklas. Vi har ett generöst frisvårdstänk och möjligheten att arbeta så mycket eller så lite du själv önskar.

Den svenska skolan behöver dig!

Vill du veta mer? Kontakta Fred Hussein på telefon 073-351 27 27 eller fred.hussein@clwork.se. Låt oss tillsammans höja kvalitén på den Svenska skolan.

Registrera ditt CV på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering eller på www.pedagogjobb.nu

Vi ser fram emot din ansökan!

Skolbemanning i sociala medier:

Facebook: facebook.com/skolbemanning
Instagram: @skolbemanning
Linkedin: www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning

Gör dig tillgänglig som jobbsökande inom skolans värld, genom att registrera ditt CV. Du arbetar så mycket eller så lite du vill. Vill du veta mer?

Kontakta Fred Hussein på telefon: 073-35 27 27