Jag söker jobb

Är du redo för nästa steg i karriären? Då är Clockwork helt rätt för dig, nämligen den enklaste vägen till nytt jobb.

Vi är experter på att hitta rätt jobb till rätt människor, och rätt människor till rätt jobb. Till Clockwork kan du vända dig oavsett om du vill arbeta som ledare, specialist, tjänsteman, inom logistik, transport, industri eller inom skolans värld. Att söka jobb hos oss är enkelt och tar bara några minuter.

För att vi ska veta att du finns och vad du kan, registrera ditt cv hos oss. Alla lediga jobb hittar du här. När du söker ett jobb hos oss sparas du i vår kandidatbank, så även om du inte är aktuell för just det jobb du sökt eller är intresserad av så vet vi att du finns och vi kan hålla kontakten även framöver.

Vad innebär konsultrollen?

Som anställd av Clockwork arbetar du som konsult ute hos vår kund. Rollen ger dig ett brett nätverk, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Självklart ingår marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du tidrapporterar till oss varje vecka och din lön utbetalas i slutet av varje månad av oss på Clockwork.

För oss är det viktigt att du som konsult känner arbetsglädje och trivsel i din yrkesroll. Därför ordnar vi träffar för alla anställda en gång per kvartal. Som konsult blir du automatiskt inbjuden till våra gemensamma träffar, men det är helt valfritt om du vill delta eller inte. Vi erbjuder också ett generöst friskvårdsbidrag, eftersom vårt mål är att ha bemanningsbranschens friskaste personal.