Lön på fredag

Studenter eller deltidsanställda ska inte behöva vänta en hel månad på att få sin lön. Vi tycker att det ska gå snabbare än så! Därför erbjuder vi nu veckolön istället för månadslön till alla våra timanställda konsulter, och tar begreppet ”ordning och reda – löning på fredag” till en helt ny nivå.

Konceptet, kallat ”löning på fredag”, erbjuds till alla timanställda konsulter som har en annan sysselsättning vid sidan av sitt arbete. Möjligheten att istället få lön en gång i veckan är ett steg i ledet mot att attrahera arbetskraft och fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare.

Som första bemanningsföretag möjliggör Clockwork möjlighet till löneutbetalning en gång i veckan istället för en gång i månaden. Det nya lönekonceptet spås bli extra attraktivt för säsongsarbetare och sommarjobbare. Att erbjuda nya och moderna arbetssätt är viktigt för att hela regionen ska vara ett attraktivt ställe att bo och leva på. Där vill vi göra vad vi kan för att erbjuda timanställda konsulter något nytt!

Tack vare snabbare löneutbetalning hoppas Clockwork kunna öka motivationen hos sina timanställda konsulter. Med hjälp av snabb löneutbetalning kan konsulterna se resultatet av sitt extraarbete redan fredagen efter avslutad arbetsvecka. Möjligheten att få lönen utbetalad månadsvis kvarstår dock fortfarande för de som hellre önskar en klumpsumma i slutet av månaden.

Vill du ha mer information om lönekonceptet? Prata med vår konsultchef Pawel Hedberg – 0733 – 51 27 32, pawel.hedberg@clwork.se.

Vad säger våra konsulter om att få veckolön istället för månadslön? Frida och Tove svarar:

  • ”Fördelarna med att få lön en gång i veckan är att jag snabbt ser hur mycket jag tjänar varje vecka. Jag får en direkt respons på det jag jobbat och på så vis högre motivation till att göra ett bra jobb.”
    – Frida, student och säljare
  • ”Jag betalar ändå mina räkningar med hjälp av min huvudsakliga inkomst, så det här blir som ett välkommet tillskott i kassan. Helt plötsligt har man en extra slant på kontot lagom till helgen. Jag ser resultatet av mitt arbete direkt vilket gör att jag ofta tar på mig extrapass eftersom pengarna kommer redan veckan efter.”
    – Tove, student och säljare

cw_symbol_lon_fredag