Lediga lärarjobb, Stockholm

Lediga lärarjobb Stockholm

 

Behöver du ett lärarjobb i Stockholm?

Vi söker dig som:

Är lärare (behörig eller obehörig), utbildar dig till pedagog, arbetar inom skolan med exempelvis resursstöd eller liknande, är nyfiken på skolans värld, vill arbeta mycket, vill arbeta mindre, är nyfiken på något nytt, vill utvecklas i din roll, drivs av utmaningar, brinner för undervisning och skola och vill ha kompetent stöd.

Stockholm har ett stort urval på trevliga skolor att jobba på. Kontakta oss om du letar ett lärarjobb i Stockholm.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda avtalsenliga villkor, bra lön och support från härligt engagerade medarbetare som precis som dig gillar att utvecklas. Vi har ett generöst frisvårdstänk och möjligheten att arbeta så mycket eller så lite du själv önskar.

Lediga lärarjobb, Stockholm

Vi är ett relativt nytt företag med erfarenhet som ett gammalt. Vi har förstått vikten av lokal närvaro samtidigt som vi strävar efter, och lever upp till att ha en av branschens mest uppdaterade och aktuella kunddatabaser. Hos oss matchar vi enkelt ert företags behov av kompetens mot vårt kandidatnätverk, oavsett om du vill hyra personal i Stockholm eller på en ort längre norrut. Vi ser vikten av att finnas tillgängliga för så många som möjligt. Clockwork arbetar på så vis kontinuerligt med att bredda och förfina samtliga delar av vår verksamhet för att på så vis bli ditt självklara val av bemanning i Stockholm.
Lediga lärarjobb, Stockholm