Hyra rektor, Stockholm

Hyra rektor i Stockholm

Är ni en skola som funderar på att hyra en rektor till er skola? Vi på Clockwork skolbemanning har många rektorer som är registrerade med sin CV hos oss. Att hyra en rektor innebär att man kan snabbt täcka upp för sjukdom eller andra problem som uppstår när er skola får akut brist på en rektor. Vi på Clockwork skolbemanning är specialister på att hjälpa skolor med deras behov av att tillsätta personal. Att hyra rektor i Stockholm är något blivit mer och mer populärt och visat sig vara ett effektivt sätt att jobb på.

Hyra rektor

 

Hyra rektor, Stockholm

När du bestämmer dig för att hyra en rektor av Clockwork Skolbemanning för att fylla ditt resursbehov tillämpas pris enligt överenskommelse, beroende på uppdragets omfattning. Du betalar endast för den tid som rektorn är i tjänst. Vill du hyra en rektor under en hel termin eller ett läsår skrivs avtal, pris och fakturering sker därmed löpande under den avtalade perioden. Vår personal har självfallet avtalsenlig lön utifrån Almegas läraravtal med bemanningsföretagen. När du hyr personal från Clockwork tar vi hela ansvaret för personalfrågor, och hanterar hela den administrativa processen.

Tveka inte att kontakta oss på Clockworks Skolbemanning när du vill hyra en rektor  och låt oss ge dig förslag på upplägg och pris.

Igår, eller rättare sagt för två år sedan, startade vi ett företag som fram till idag genererat cirka 14 000 arbetsansökningar. Nu engagerar vi omkring 150 anställda med jobbtillfällen i en rad olika branscher. Clockwork skolbemanning attraherar och sysselsätter alltifrån de mest drivna projektledarna till de mest kunniga industri- och lager arbetarna och de bästa lärarna. Vi finns till för er som söker ett stöd på lång sikt, eller en tillfällig konsult. Vi har förstått att det är individen som gör skillnad och arbetar på så vis därefter, för att i slutändan kunna tillgodose behoven hos dig som behöver hjälp med att hyra rektor.

 

Hyra, rektor

Kontakta oss

* = Obligatoriskt.